Tidigare Konserter


Här är tidigare genomförda konserter av oss. Gå in på respektive konsert för att kolla på bilder eller lyssna på inspelningar.


Datum

2018-03-24

Plats

EFS-kyrkan, Ängelholm


Eminent Swing Band gästar Örkelljungadagarna den 12 maj kl. 16.00. Gästartist och sångerska med ESB är glädjespridaren Rosa Rydberg, ESB bjuder på en kavalkad av stycken ur den legendariska swingeran såväl som stycken i modernare tappning. Alla musikvänner är vramt välkomna.

Datum

2018-05-12

Plats

Festtältet, Örkelljunga


Den 19 maj invigs officiellt det nya taket över publikplatserna vid scenen i Hembygdsparken i Ängelholm. En mycket betydande kulturhändelse för Ängelholms stad och kommun, men också en stor kulturell händelse rent allmänt. Nu finns möjligheter för allehanda kulturyttringar från april till september i den fina miljö som Hembygdsparken erbjuder för besökare från när och fjärran. Huvudartister vid denna invigning är Maria Lundkvist och Bengan Janson som tillsammans spänner över bredden från teater till musik. Husband vid denna invigning är Engelholms Storband.

Datum

2018-05-19

Plats

Hembygdsparken, Ängelholm


Eminent Swing Band's årliga turné till Ringsteds Sommerjazz på Torvet i Ringsted. Bandet åker buss till Ringsted med avresa från Folkets hus kl.07.00 och hotell Erikslund 07.30. Det finns ca 25 platser kvar för intresserade supporters, som vill följa med på resan. Pris för medföljande är 250 kr. Inträde till konserten är gratis. På vägen hem stannar vi till i Bottle Shop vid Kastrup, där man kan inhandla diverse dryckesvaror. Vi beräknar vara tillbaka i Ängelholm ca 18.00.

Datum

2018-07-07

Plats

Torvet, Nørregade, Ringsted